INDIVIDUELE FITNESS

Onze gymclub is perfect uitgerust voor een individuele fitness.  Je kan trainen door middel van cardio, fitness,  functionele-training, circuittraining op het ruime aanbod van toestellen.

Als je wil dan kunnen wij afhankelijk van je doel, een trainingsprogramma op jouw maat samenstellen. Hierdoor kan je stap per stap trainen naar het doel dat we samen met jou uitstippelen.

Wij hebben ook een app wat een hulpmiddel is voor je trainingsschema . Je vindt er vele voorbeelden van work-outs op ieders niveau. De app is gratis voor onze leden.

Heb je even een vraag hoe dat je een bepaalde oefening doet, dan loopt er altijd wel een gediplomeerde trainer in de zaal rond die je op weg helpt.

Heb je de smaak te pakken en wil je de lat hoger leggen, gewoon voor jezelf of naar een competitief niveau, dan kan je ook kiezen voor een personal training.

Body Building
Cardio
Weightlifting

Fitness op jouw maat

Bij Celtix Gym word je niet behandeld zoals in andere fitness ruimtes! Bij ons ben je geen nummer maar eerder een familielid. We zijn dan ook een familiebedrijf! Bij ons vind je alles wat een sportieveling zoekt. We bieden een aanbod aan van cardio- en krachttoestellen. Daarnaast is er zeker ook ruimte voor sportievelingen die zich willen verdiepen in calisthenics.


Bovendien kan je rekenen op gediplomeerde en professionele coaches die je graag verder helpen met je persoonlijke doelen, indien je dit wil natuurlijk! We kunnen zeker ook je vooruitgang meten en bijhouden al dan niet met een schema dat door ons persoonlijk is opgesteld. Zo kunnen we samen naar jouw doel streven!

TRAIN HARD FIGHT EASY